Hyvä HKVY: n jäsen

3.3.2019

Vuosi 2019 tulee olemaan varsinkin Hekan vuokralaisille varsin tuulista aikaa: Samaan aikaan on kolme työryhmää pohtimassa niin vd-sääntöä, talojen määrärahakysymyksiä kuin tulevia palkkiouita. Jotta ei asiat jää siihen, on taas tulossa yksi fuusio. Vuosi sitten perustetut viisi alueyhtiötä yhdistetään emo-Hekaan. Ei kyllä tiedä, mitä kaikkea se tuo meille asukkaille. Samoin tämä vuosi on vaalivuosi, niin eduskuntavaalien kuin EU-vaalien muodossa.  Eikä tietenkään sovi unohtaa loppuvuodesta pidettäviä asukkaiden kokouksia, joissa valitsemme taas uudet talotoimikunnat ja ties mitä muita elimiä, kun saamme uudet vd-säännö.  Nämä tulevat varmasti muuttamaan ainakin jonkin verran valintoja kaupungin vuokrataloissa.

Yksityiset vuokranantajat vaativat aika yleisesti asukkailta kotivakuutusta. Tällainen voi olla vaikea saada, jos jossain elämänvaiheessa on joutunut siihen tilanteeseen, että luottotiedot ovat menneet: Nyt on kuitenkin mahdollisuus saada liiton jäsenyyden kautta kotivakuutus ja vielä jopa alennuksella. Osoitteessa https://www.hkvy.fi/?x118281=668880 on tästä lisää tietoa.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään 18.3 alkaen kello 18.00 Pohjois-Haagan yhteiskoululla osoitteessa Pietari Hannikaisen tie 6. Toivomme runsasta osanottoa eli kaikki jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen tekemään yhdessä päätöksiä jotka vievät asiaamme eteenpäin.