Vuokralaiset ry:n jäsenedulla kodin perusturvaa

15.1.2019

Viimeistään nyt kannattaa liittyä HKVY:n jäseneksi. Maksamalla 20 euron jäsenmaksun, saat muiden etujen lisäksi 25 euron alennuksen vakuutuksesta.

Julkaisuvapaa heti

 

Vuokralaiset ry:n jäsenedulla kodin perusturvaa

 

Kodin vakuuttaminen kannattaa. Talon kiinteistövakuutus ei korvaa kotisi irtaimistoa esimerkiksi itsesi tai naapurin aiheuttaman tulipalon tai vesivahingon sattuessa. Kotivakuutus on helppo ja edullinen arjen perusturva. Nyt saat vakuutuksen myös maksuhäiriömerkinnästä huolimatta.

Vuokralaiset ry:n jäsenenä saat 25 euron alennuksen POP Vakuutuksen vakuutuksista, olit sitten uusi asiakas tai jo ennestään POP Vakuutuksen asiakas. Jäsenalennuksen saat hyödynnettyä verkkokaupassa tai puhelimitse koodilla VUOKRA.

Alennus koskee kaikkia vapaaehtoisia vakuutuksia, joita ovat esimerkiksi ajoneuvon kasko-, vene-, koti-, matka- ja tapaturmavakuutus. Alennusta ei voi hyödyntää liikennevakuutukseen ja/tai määräaikaiseen matkavakuutukseen, eikä jo voimassaoleviin vakuutuksiin.

Tutustu tarkemmin:

https://www.vuokralaiset.fi/

 

http://bit.ly/2QN6OPL

 

Prepaid-vakuutukset auttavat maksuhäiriötilanteissa

POP Vakuutus on tuonut markkinoille uudet ja mutkattomat Prepaid-vakuutustuotteet, jotka voi ostaa suoraan verkkokaupasta, mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä.

Ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut maksetaan kerralla etukäteen. Seuraava lasku tulee vasta vuoden päästä, jolloin asiakas voi päättää, maksaako sen jälleen kerralla vai erissä.

Tällä hetkellä Prepaid-vakuutuksina ovat saatavilla:

  • Kotivakuutuksen S-paketti irtaimistoon
  • Autovakuutuksen liikennevakuutus
  • Autovakuutuksen S-kasko

Prepaid-vakuutukset ovat kokonaishinnaltaan ja kattavuudeltaan täysin samanlaiset kuin muitakin maksutapoja käyttäen ostettavat vakuutukset!

Tutustu tarkemmin: https://www.popvakuutus.fi/prepaid

 

Lisätietoja kaikista POP-vakuutuksista; Myyntipalvelu 010 3910 392 (ark. 8-18)